Inbrengen kan alleen nog op zaterdag 30 maart, dinsdag 2 april en woensdag 3 april. Alleen onderstaande items: Inbreng gesloten:
MEIDENkleding ZOMER (korte mouwen, korte broeken): alleen nog wat maximaal twee jaar geleden nieuw gekocht is en er nog helemaal spic en span uitziet. Herfst / Winter (lange mouwen, lange broeken)
JONGENSkleding ZOMER (korte mouwen, korte broeken): Alleen wat er nog helemaal spic en span uitziet. Ook als het langer dan twee jaar geleden nieuw gekocht is. Als het er maar spic en span uitziet! Gewone schoenen en sportschoenen
Zomerjassen, spijkerjassen, Ielm pakken en regenkleding J/M Positiekleding, babyspullen, draagzakken
Slippers, sandalen en waterschoenen in uitstekende staat Speelgoed, boeken, puzzels e.d.


I.V.M. AANSTAANDE VERHUIZING LEES JE IN BOVENSTAANDE TABEL WAT WEL/NIET INGEBRACHT KAN WORDEN EN OP WELKE DAGEN.

 

Inbreng zomerkleding

Op dit moment is het mogelijk om zomerkleding in te brengen dat in nieuwstaat verkeert en maximaal twee jaar oud is. Hiervoor hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Graag geen lange mouwen meer in brengen! Ook geen longsleeves die nu nog gedragen worden (want daar hebben we nog genoeg van). De focus ligt volledig op zomerkleding: korte broeken, korte mouwen, slippers, sandalen, zomerjassen/spijkerjassen, zonnehoedjes etc. 

De inbreng voor babykleding maat 50 t/m 68 en positiekleding is op dit moment alleen open voor items die maximaal twee jaar oud zijn en er spic en span uitzien. 

 

Voor items die ouder dan twee jaar zijn zetten we inbrengplekken open wanneer er ruimte is in ons magazijn. Je kunt dan een inbrengplek reserveren via deze link. Ook sturen we dan een mail naar de inbrengers die al bij ons geregistreerd staan als er plekken beschikbaar komen. Is er in de link geen inbrengplaats meer vrij? Dan is er ook (even) geen plek beschikbaar.

Hier is geen ruimte voor babymaten 50-68 en positiekleding. Heb je prematuurmaten liggen? Die mogen wel ingebracht worden, want daar hebben we weinig van. 

Zomerkleding voor jongens maat 116 t/m 146 mag ook als het ouder is dan twee jaar, voorlopig zonder afspraak ingebracht worden. Let er ook hierbij wel op dat je alleen items inbrengt die er spic en span uitzien en voldoen aan onze inbrengvoorwaarden.

 

Wat kun je het hele jaar door inbrengen?

Speelgoed & draagdoeken/zakken kunnen het hele jaar door ingebracht worden (let op: we nemen alleen houten speelgoed en merk-echte Lego / Playmobil aan: lees de instructies daarover verderop op deze pagina).


We zijn gestopt met het aannemen van beddengoed, hydrofiel luiers, babyflessen e.d. en babykamer accessoires, omdat hier te weinig vraag naar blijkt te zijn. 

Babyslaapzakken is wel veel vraag naar, dus dat mag wel ingebracht worden, mits in uitstekende staat.

 

Inbrengen kan tijdens openingstijden.

 

LET OP:  Bij het inbrengen van je spullen, ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden (onder voorbehoud van redelijke wijzigingen):

 


Wat kan ik inbrengen?

 

Happy Koters verkoopt kwalitatief goede, als nieuw uitziende tweedehands kinderkleding en positiekleding van bijna alle merken. Daarnaast verkoopt Happy Koters duurzaam speelgoed, draagdoeken en draagzakken.

 

 

1. Het inbrengproces

 

Wanneer je voor de eerste keer bij ons kleding, speelgoed, draagdoeken of draagzakken komt inbrengen, vragen wij je om een kort registratieformulier in te vullen. Op dit registratieformulier krijg je een keuze die afhangt van wat je inbrengt.

 

• Voor kinderkleding en positiekleding betalen we jou naar keuze 30% van de opbrengst uit OF 40% van de opbrengst in tegoed bij Happy Koters.

 

• Voor draagzakken, draagdoeken en duurzaam speelgoed betalen we jou naar keuze 40% van de opbrengst uit OF 50% van de opbrengst in tegoed bij Happy Koters.

 

Elke inbrenger krijgt een uniek nummer dat bij zijn of haar kleding hoort. Bij nieuwe inbrengers doen we dit nummer bij de tas in. Ben je wel al geregistreerd? Schrijf dan je inbrengnummer op een papier en doe dat bij de tas in.

 

Na ontvangst van jouw spullen maakt het team van Happy Koters een tweede selectie. Wij bepalen uiteindelijk welke items in de winkel verschijnen. De items die niet geselecteerd worden voor verkoop schenken wij aan het Leger des Heils.

 

Hierna bepalen wij de verkoopprijzen volgens ons prijsschema. Bij het prijzen schrijven we op elk prijskaartje ook je klantnummer, zo weten we na de verkoop wat we je uit gaan betalen of wat je tegoed is. Het Happy Koters tegoed wordt bijgehouden in ons systeem en na ieder kwartaal ontvang je een mail waar het tegoed per inbrengnummer in vermeld staat.

 

Wij doen in de maand na elk kwartaal een uitbetaling van de opgebouwde verkoopopbrengst op het door jou opgegeven banknummer. Geef wijzigingen hierin z.s.m. aan ons door.

Tussentijds checken wat de status van de opbrengst is, is in het lopende verkoopseizoen helaas niet mogelijk met het systeem dat we gebruiken. Dit wordt na ieder kwartaal in kaart gebracht en uitgekeerd.

 

De ingebrachte items zullen minimaal 3 maanden te koop zijn in de winkel. Na deze periode kan Happy Koters besluiten ze af te prijzen.

 

Ben je enthousiast geworden en wil je je spullen via Happy Koters verkopen?

 

Lees graag eerst even de onderstaande regels en voorwaarden door. De voorwaarden bestaan o.a. uit regels over welke soort kleding en merken ingebracht mogen worden en de kwaliteitseisen die wij stellen aan spullen. Daarnaast lees je in onze voorwaarden ook de specifieke regels omtrent duurzaam speelgoed.

 

 

2. Inbreng
Enkele regels voor het inbrengen:

• Je kunt maximaal 2 big shoppers per maand inbrengen, zoek dus het allermooiste uit.
• Zomerkleding kun je inbrengen vanaf februari en winterkleding vanaf augustus, meestal na de zomervakantie (dit vermelden we t.z.t bovenaan deze pagina). Wanneer onze voorraad een maximum heeft bereikt, komt er een inbrengstop. Bovenaan deze pagina lees je of de inbreng op dit moment open of gesloten is.
• Speelgoed, draagzakken en draagdoeken kun je het hele jaar door inbrengen.
• Wanneer de voorraad te groot wordt komt er tijdelijk een inbrengstop.


3. Soort, maat en merk kleding

De kleding die je wilt inbrengen mag natuurlijk gedragen zijn, maar dient in zeer goede staat te zijn: dat wil zeggen dat het er als nieuw uitziet. We verkopen ook kleding in nieuwstaat, dat wil zeggen, waar het kaartje nog aan zit. Als we het hebben over kleding,
dan bedoelen we ook schoenen en accessoires (o.a. petten, sjaals, handschoenen etc).

De kledingmaten bij Happy Koters variëren van maat 44 tot en met maat 182 voor kinderen
en tieners. Voor positiekleding nemen we alle maten aan.

 

Regelement bijzondere kledingstukken:

 • Ondergoed: i.v.m. hygiëne richtlijnen accepteren wij geen ondergoed. We maken
  hierbij een uitzondering voor zwangerschaps- en voedingsbh's.
 • Rompers & babymutsjes: Hippe en echt mooie rompers die gedragen kunnen worden
  in plaats van een shirt komen in de rekken te hangen en worden geprijsd. Net zo voor
  babymutsjes: de echt mooie, hippe mutsjes worden geprijsd. Standaard rompers en
  babymutsjes die nog helemaal goed zijn, maar niet speciaal, worden niet geprijsd,
  maar in een mand gelegd en voor 1 euro per stuk verkocht. De opbrengst van nietgeprijsde rompers en babymutsjes is volledig voor Happy Koters.
 • Sokken: Bijzondere, unieke, echt mooie of hippe sokken worden geprijsd. De gewone
  standaard sokken worden in een mand gelegd en worden gratis aangeboden. 
 • Schoenen: We verkopen schoenen van maat 15 tot en met maat 38.

 

Happy Koters verkoopt graag de mooiste merken en de beste items van de betere ketens. De volgende ketens nemen wij NIET in:
Action Zeeman
Kruidvat (Bampidano) Shein
LIDL (Lupilu) -> behalve ski-kleding Primark
Wibra Denim & Co (Primark)
Newborn (Wibra) Young Dimension (Primark)
Boys (Wibra) Kik
Girls (Wibra) Villa Happ

4. Kwaliteitseisen

Kleding dient in zeer goede staat en maximaal twee jaar oud te zijn. 

 

Met betrekking tot de kwaliteit en staat van elk ingebracht item vragen we het volgende:

 • kleding en stoffen items zijn fris gewassen en schoon,
 • het is niet verwassen/verbleekt,
 • het heeft zijn originele vorm,
 • er zitten geen vlekjes op,
 • er zitten geen gaatjes in,
 • het is niet gerepareerd,
 • er zitten geen pluisjes op,
 • het is niet pillerig,
 • het heeft geen gebarsten opdruk/print,
 • de kleding moet passen in het huidige modebeeld,
 • kleding wat op zolder heeft gelegen is niet fris meer, graag dit even wassen van te voren,
 • speelgoed is compleet, er missen geen onderdelen,
 • speelgoed is schoon en heel,
 • dierenharen zijn niet welkom,
 • Jassen worden vaak ongewassen ingeleverd. Maar eerlijk is eerlijk: vieze jassen verkopen niet. Dus graag ook de jassen van tevoren wassen! Hetzelfde geldt voor schoenen. Schoenen dienen schoon ingebracht te worden. Het kost ons te veel tijd om ingebrachte spullen schoon te maken. Zijn items vies, dan komt het niet in de verkoop.
 • Schoenen vragen extra aandacht. Naast de kwaliteit van de materialen kijken we ook naar de gezondheid van de schoen. Dit omdat kindervoeten in de groei het liefst nieuwe schoenen dragen om zich gezond te kunnen ontwikkelen. Een paar schoenen tweedehands zijn wel duurzaam, maar dienen voor een volgende ronde in gezonde staat te zijn, zodat de voeten van het volgende kind zich ook gezond kunnen ontwikkelen. Hierbij letten we op de buitenzool en op de binnenzool. 

 

Er wordt door ons uitgebreid gecontroleerd op bovenstaande punten.

 

 

5. Duurzaam speelgoed

Happy Koters staat voor duurzaamheid en voor kwaliteit. Daarom beperken wij ons met het

speelgoed tot het volgende: 

 

 • Houten en bamboe speelgoed (alleen zeer goede kwaliteit: niet van ketens als Action, Kruidvat, Lidl, Hema etc)
 • Lego
 • Playmobil 
 • Duplo
 • Boeken

 

Alle sets zoals van Lego, Playmobil en Duplo dienen compleet en in elkaar gezet en voorzien van handleiding (eventueel opnieuw in kleur uitprinten) te worden ingeleverd.

 

Alleen prentenboeken en leesboeken van populaire schrijvers en boeken die de afgelopen paar jaar uitgekomen zijn. Mits in keurige en onbeschreven staat!

Boeken van Paul van Loon en griezelboeken nemen we niet aan. Dit is vanuit ons christelijke perspectief en onze visie het beleid. Hier kan over gediscussieerd worden, maar dat doen we niet. 

 

Alles dient COMPLEET, schoon en stofvrij te zijn.


6. Kortingsacties en Sale
Het team van Happy Koters bepaalt de verkoopprijzen van de ingebrachte items en heeft het recht om deze prijzen te allen tijde te wijzigen. Bij verkoop tijdens kortingsacties gaat nog steeds het normale percentage van de opbrengst (afhankelijk van of je kiest voor uitbetaling of
tegoed) naar de inbrenger. Tijdens de Euro Sale of Finale Sale is de volledige opbrengst voor Happy Koters.

De items die onverkoopbaar blijken te zijn gaan na het seizoen naar het Leger des Heils of naar Kledingbank Maxima. Is jouw inbreng later in het seizoen in de winkel gekomen? Dan slaan we jouw inbreng opnieuw op en komt dit in het nieuwe seizoen opnieuw in de winkel.


7. Aansprakelijkheid
Happy Koters is niet aansprakelijk voor brand- en/of waterschade of diefstal van de in bewaring gegeven spullen. Dit neemt niet weg dat wij de spullen in alle zorgvuldigheid zullen behandelen en opslaan en zodoende het risico voor de inbrengende verkoper minimaliseren.


Happy Koters is niet verantwoordelijk voor onjuist verstrekte, onvolledige of tussentijds
gewijzigde informatie op het registratieformulier door de inbrengende verkoper en de
gevolgen die hieruit kunnen voortvloeien. Geef wijzigingen daarom zo snel mogelijk aan ons
door.

8. Klachten

Ben je als inbrengende verkoper onverhoopt niet tevreden met de diensten van Happy Koters, maak je klacht dan aan ons kenbaar per e-mail via info@happykoters.nl of vul het contactformulier in. Wij zullen ons uiterste best doen om je klacht naar tevredenheid op te lossen.

 

Ben je nog steeds enthousiast en voldoen jouw items aan de gevraagde kwaliteit? Ben je het eens met alle overige voorwaarden? Kom dan gauw langs in de winkel of volg ons online!